okernveien-94

Sentralt på Hasle –                   
fem minutter fra sentrum

---

Hasle/Økern er et av områdene i Oslo som har gjennomgått størst utvikling de siste årene. En fremvekst av et stort antall boliger og kontorbygg bidrar til et revitalisert og pulserende område.

Hasle FEM ligger strategisk til i dette området, og rett over gaten for Hasle T-banestasjon og Hasle Torg. Med få minutters gange til servicetilbudet på HasleLinje og Løren Torg har du alt du trenger i umiddelbar nærhet. Enten du vil handle dagligvarer eller sitte ned for å nyte et måltid.

Blant selskaper som har valgt å etablere seg på Hasle er store aktører som Aller Media, Atea, Bymiljøetaten, Cowi og Securitas. 
 

Fem i nærheten

---

Det finnes et godt utvalg av servicefasiliteter på Hasle.                                          

Hasle Torg

Rett over gaten ligger Hasle Torg med et godt utvalg av butikker og serveringssteder. Her finner du blant annet Coop Mega, Vinmonopolet, Floriss, Vitusapotek, Baker Hansen, Hairlounge og SATS.

Løren Torg

På Løren Torg finnes et voksende tilbud av spisesteder og butikker. Her finner man blant annet Kaffebrenneriet, Umai Sushi, Sanjay Indian Restaurant & Bar, Peppes Pizza og Løyrin 1891 med mer.

Vinslottet

2 minutters gange fra eiendommen ligger Vinslottet - en del av HasleLinje. I oktober 2019 åpner ca. 9.000 kvm med handel- og serveringskonsepter. Her finner man blant annet Spar, frisører, gastropub, kaffebar, sushi, Norli, Kitchn, Apotek m.fl.


OTA

Norges største tennissenter, Oslo Tennis Arena, finnes rett i nærheten for deg som ønsker trening. Her finnes også treningssenter med apparater og vekter. I bakkant finnes også Oslo Turnforening og Haslehallen.

Carl Berner/Tøyen

Hasle-området har kort vei til et annet bystrøk nemlig Carl Berner.

Her finnes et variert utvalg av serveringssteder, butikker og servicefunksjoner, og øvre del av byområdet Rodeløkka.

Økernveien 94, 0579 Oslo