okernveien-94

Fem gode arbeidsdager. 

Hver uke.

---

Hasle FEM sørger for et godt arbeidsmiljø. Et bredt utvalg av fasiliteter som personalrestaurant, møteromsenter, treningsrom, garderober og sykkelparkering bidrar til trivelige og produktive arbeidsdager. 

Eiendommen har også meget god parkeringsdekning med ca. 250 tilgjengelige p-plasser for bil.

Gode måltider til gode medarbeidere

---

For leietagere setter Hasle FEM en meget innbydende og god personalrestaurant på menyen. Denne er til glede for alle i bygget og sørger for energi og inspirasjon.  

Personalrestauranten driftes av RealMat. De lager ujålete mat, og leverer sunn mat med sesongens beste råvarer. Hos RealMat er det dyktige kokker som lager måltidene, og vi lover deg at du kommer til å smake det.


 

Møterom, allrom eller festsal?

---

I tilknytning til personalrestauranten er det mulig å leie større møterom. Dette er også et godt alternativ dersom du ønsker å arrangere et lunsjmøte, en samling med medarbeiderne eller en sosial markering. Fleksibilitet er nøkkelordet. Det er lagt opp AV-utstyr slik at personalrestauranten også kan benyttes til arrangementer på dag- og kveldstid. 

 

 

Pust ut. Ta FEM.

---

Medarbeiderne skal både kunne ta en pause og bygge overskudd.

I underetasjen til eiendommen finnes eget trimrom og oppgraderte garderobefasiliteter. Godt for kropp og sinn! 

 

 


 

Sykkelparkering og -verksted

---

Det er mulig å parkere sykkelen tørt og avlåst i underetasjen. Her vil det også være sykkelverksted. Det enkle og praktiske skal være tilgjengelig for leietagerne i Hasle FEM.